Articole de sufletVIAȚA ni se poate schimba într-un moment!

VIAȚA ni se poate schimba într-un moment!

Toată puterea ta vine din interior! Tot ceea ce îți dorești, toată împlinirea, bucuria, abundența, prosperitatea, sunt acolo disponibile și te așteaptă să le revendici. Recunoaște lucrurile frumoase din jurul tău, apreciază-le, simte-le, exprimă-ți sentimente de recunoștință.

Mi-am dat seama că totul este în noi. Depinde de noi, cât și cum vrem să suferim. Cât și cum vrem să manifestăm această suferință. Suntem o multitudine de posibilități. Suntem ceea ce vrem să fim, ceea ce vrem să simțim, ceea ce vrem să manifestăm. Alegem atașamentul de tristețe, furie, teamă, frustrare, ranchiună, ură, critică, bârfă și uităm cum este să mainfestăm bucurie, respect, generozitate, recunoștință.

Suntem creatorii propriului nostru destin! Avem atâtea posibilități de a trăi viața în cel mai elevat mod posibil. Dar ne lăsăm blocați într-un perpetuum mobile care se numește viață. Nu îndrăznim să cerem mai mult, să deschidem ochii pentru a vedea în profunzime. Ne este teamă de ceea ce vom simți, de ceea ce se va întâmpla. Ne limităm doar la a trăi, fără a simți, fără a gândi. Ne este teamă de ceea ce ar putea fi în noi dacă am scoate la lumină. Of, suflet obosit! Fă-ți timp pentru tine, că să te încarci, că să poți oferi mai mult!

Viața este însăși esența divină care sălăjluiește în noi, în trupul nostru. Este spiritualitatea lăuntrică ce pune trupul în mișcare și îl menține în formă. Ce ar fi trupul fără dorința de a se manifesta, de a iubi, de a gândi, de a simți. 

Tu ești creatorul propriului DESTIN! Poți începe prin a gândi pozitiv, prin a fi recunoscător pentru ceea ce ai primit de la viață, sau poți să practici atașamentul de gandurile negative, tristețe, furie, mânie, ură. Viața ta va fi cea pe care TU ți-o creezi! Imaginează-ți că viața pe care o trăim aici este o paradigmă! Imaginează-ți că este ca un film care se derulează în fața ochilor tăi. Tu ești cel care alege cu care dintre personaje te identifici: cel pozitiv, cel negativ sau cel neutru.

În fiecare moment din viața ta, îți construiești viitorul. Fiecare sentiment, gând, stare emoțională imprimă aurei tale o amprenta energetică ce îți vor direcționa șirul evenimentelor viitoare. Fiecare moment al vieții tale poate fi un moment de cotitură ce conduce la o schimbare majoră a proiecției tale mentale și implicit a vieții tale.

Viața nu este cu tine și depre tine, ea se desfășoară prin tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact