Cartea este dedicată puterii tale interioare și  a potențialului tău lăuntric, un nou val de emoții, un nou TU în varianta cea mai bună.

Devino propriul tău maestru interior cu „Totul începe cu TINE”. Nu rata oportunitatea de a deveni cea mai bună versiune a ta!


Cartea "Totul începe cu Tine" vă va ajuta să vă atingeți echilibrul interior, să vă creșteți încrederea în dumneavoastră, să vă valorizați la adevăratul potențial și să vă îmbunătățiți relațiile cu cei din jur.

Devino propriul tău maestru interior, conștientizează gândurile tale care te sabotează și anulează-le. Pune în loc încredere și curaj!

Nu rata oportunitatea de a deveni o versiune mai bună a ta, de a de dezvolta emoțional și spiritual. Redă-ți încrederea în tine pentru a reuși să te iubești așa cum meriți.

COMANDA PACHETUL53 lei + Transport

Ce vei descoperi în paginile acestei cărți?

Tu foloseşti întreaga ta viaţă pentru A Fi, pentru  a te decide cine eşti tu cu adevărat, pentru a te redescoperi. Caută în interiorul tău și desăvârşeşte imaginea ta despre tine însuţi. Tu îţi creezi în permanentă sinele și îl desăvârşeşti prin procesul de exprimare și creaţie.

 • Să-ți ridici imaginea de sine și să-ți schimbe perspectiva asupra vieții tale pe Pământ prin înțelegerea rolului și scopului tău în această lume.
 • Să-ți îmbunătățească calitatea vieții prin gestionarea mai bună a emoțiilor tale interioare.
 • Să-ți atingi echilibrul interior prin înțelegerea rolului tău în această viață și în interacțiunea cu ceilalți.
 • Să te ajute să-ți găsești înțelegerea, pacea și liniștea pe care o meriți pentru a-ți reactiva creativitatea, intuiția și inspirația în luarea deciziilor înțelepte.
 • Să-ți redea curajul de a te valoriza la adevăratul tău potențial, de a te aprecia și de a te iubi necondiționat.
 • Să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur, pentru că atunci când tu îți ridici vibrația și realitatea înconjurătoare se transformă în bine.
 • Să te ajute să-ți crești încrederea în tine pentru a te bucura de viața care se așterne la picioarele tale.
 • Te îndeamnă să faci lucrurile pe care le iubești, să-ți consumi timpul și energia pe lucruri care îți aduc împlinirea și fericirea.
 • Să-ți proiectezi viață ideală!
 • Să prețuiești liniștea mentală, evitând critica, bârfa și cinismul.
 • Să fii mai tolerant și mai blând cu tine însuți, înțelegând că viața trebuie trăită și nu alergată.
 • Să alegi să ai conversații care îți aduc o stare de bine și să eviți discuțiile contradictorii și lipsite de sens.
 • Să fii atent la emoțiile tale și începi să devii un bun observator al gândurilor tale.
 • Să te accepți pe tine însuți și pe cei din jurul tău încetând să te mai lupți, manifestând o înțelegere și o înțelepciune a vieții.
 • Să înțelegi că ești creatorul propriei tale experiențe de viață și devii mai atent la lecțiile pe care le-ai învățat în calea transformării tale.
 • Să practici recunoștința, iertarea, împăcarea cu tine însuți și față ce ceilalți
 • Să înțelegi că viața este de partea ta și nu împotriva ta, și că de tine depinde ce experiențe alegi să trăiești.
 • Să adopți gândirea curată, liniștea interioară, entuziasmul, bucuria, aprecierea, satisfacția, vibrația personală ridicată care sunt argumente ale afirmării iubirii de sine.

Bonus vei primi și cărticica „Afirmații magice” pentru mai multă dragoste și motivație zi de zi

În această carte tu vei găsi formulele magice pentru a-ti declanșa imaginația și voința fără de care tu ești un simplu somnambul prin viață.

Preia controlul asupra vieții tale și lasă să iasă la suprafață puterea ta de a iubi, de a ierta, de a-ți împlini idealurile, de a manifesta abundența materială, de a te bucura de viață.
În ce stiuații sunt de ajutor afirmațiile pozitive?

 • creșterea motivației
 • activarea iubirii de sine
 • sporirea încrederii în sine
 • conștientizarea potențialului interior

Comanda cartea acum

COMANDA PACHETUL53 lei + Transport

Ce spun ceilalți

Camelia ANDRONESCU

”TOTUL ÎNCEPE CU TINE” este genul de carte pe care nu o veți lăsa din mâna de la început până la sfârșit, asta dacă aveți, desigur, timpul necesar la dispoziție. Este o carte mai amplă, care dezvăluie mai multe trucuri pentru starea noastră de bine, este o carte care este bine să fie ținută pe noptieră și atunci când trecem printr-o perioada mai grea, pur și simplu să o luăm în mâna și să citim, aproape orice pasaj la alegere, ne va reda încrederea în noi, ne va ridica moralul și ne va aduce o stare bine aproape instantaneu. Tot ce pot să vă spun despre această carte este că am citit-o deja de două ori și că este ca un magnet pentru mine, mă atrage și așa cum se mai spune este sau cu siguranță, va fi o carte-fenomen, o carte care ar trebuie să fie pe noptiera fiecărei femei moderne, aș spune eu, care este peocupată de persoana ei, de evoluția ei, de familia ei, de tot ceea ce e mai bun pentru ea. Mulțumesc mult, Cristina Ștefan și mult succes în continuare!

Camelia ANDRONESCU Ec.& Std Psh
Marina Savu

Prin noua carte a Cristinei Ștefan suntem îndemnați de a avea curajul să evoluăm, să fim mai buni cu noi și cu cei din jurul nostru.
O evoluție, nu va fi posibilă decât atunci când începem să fim conștienți cine suntem noi, ce putere avem în acest Univers, asupra vieții noastre și chiar asupra comportamentului oamenilor din jurul nostru. Schimbarea începe cu noi , iar atunci când vom avea curajul de a crede în puterea noastră, vom deveni cu adevărat liberi. Curajul de a ne exprima sinele înseamnă fericire și libertare. Multumesc Cristina Stefan.

Marina Savu Studenta Psihologie
Siru Magdalena

“Totul începe cu tine” este cartea care îți va deschide „ochii sufletului” și te va ajuta să te înțelegi și să te redescoperi . Te face să reflectezi la cine ești TU cel din interior și să îți dorești să te schimbi , să fii mai bun, mai iertător, mai iubitor. De ce această carte ? Pentru că totul chiar începe cu tine. Noi înșine  suntem celula Eului din noi, gândurile noastre, subconștientul, visurile noastre care reprezintă totul vieții noastre. Era nevoie de o astfel de carte pentru a ne reaminti și a ne recalibra ființa noastră interioară. 

Siru Magdalena economist
Daniela Stana

Citind noua carte a Cristinei, îmi amintesc de cuvintele pe care le repeta , în discuțiile noastre între prietene: “ Avem nevoie să auzim și lucruri frumoase despre noi!” Noua sa carte ne îndeamnă să ne descoperim, să ne prețuim și să începem de fapt să trăim, dincolo de prejudecățile cimentate în subconștientul nostru, de-a lungul vieții! Suntem datori să ne iubim pe noi înșine, pentru a răspândi iubire în jurul nostru! Fericirea nu este un dat, ci este ceea ce construim noi, zi de zi, în Raiul nostru pe pământ! Dumnezeu ne vrea buni și fericiți! Pare simplu, dar totul ține de propriile noastre alegeri!

Daniela Stana prof. Învațător.

Comanda cartea acum

COMANDA PACHETUL53 lei + Transport

 Toate drepturile rezervate @StefanCristina.ro