Cartea te ajută să găsești o nouă perspectivă, un nou model de gândire, un nou val de emoții, un nou TU în varianta cea mai bună.

Depășește-ți limitele pentru a trăi viața pe care o meriți! 


Cartea “Timpul pentru un nou început” este dedicată puterii tale nemărginite – puterea de a iubi– care îți va oferi oportunitatea pentru a te dezvolta pe plan emoțional, social, spiritual, intelectual în drumul tău către perfecționare, devenire și îmbunătățire continuă.

Un cadou special pe care ți-l poți oferi sau îl poți dărui cuiva drag.

COMANDA PACHETUL53 lei + Transport

Ce vei descoperi în paginile acestei cărți?

Cartea se adresează persoanelor care sunt în căutarea înțelegerii rostului vieții, care doresc să iasă din capcana rutinei, care își doresc să-și reconfigureze traiectoria vieții în sensul atingerii și descătușării potențialului nemărginit de care dispunem, dar despre care nu suntem conștienți că îl avem în noi.

 • Cum alegi să te concentrezi pe activități care te ajută să te simți bine, care îți aduc bucurie, stare de calm, de liniște, care te fac să apreciezi viața.
 • Cum să-ți activezi starea cea mai generoasă şi mai dinamică - o stare în care să fii entuziasmat, sigur de succes, când corpul pulsează de energie, iar mintea este plină de viaţă.
 • Cum să ai control total asupra vieții tale si să trăiești cu bucurie în prezent.
 • Cum să îți aduci puterea înapoi din toate situațiile și trăirile în care ai investit puterea, energia ta. Îți reamintește că sălășluiește în tine puterea creatoare, puterea de a schimba paradigma vieții pe care ai creat-o în jurul tău.
 • Cum să afli ce îți dorești cu adevărat.
 • Cum să-ți accesezi puterea extraordinară a subconștientului tău prin meditație și starea de liniște.
 • Cum îți influențează gândurile tale comportamentul, corpul și sănătatea și beneficiile gândirii pozitive.
 • Cum să-ți reprogramezi mintea pentru a scapa de criticism, presiunea stresului, fobii și frici.
 • Cum să faci pace cu trecutul și să te ancorezi în prezent pentru a-ți fi bine cu tine în viitor.
 • Cum să-ți activezi succesul individual– fericirea, bucuria, extazul, dragostea – ca rezultat direct al dialogului tău interior, al gândurilor și credințelor tale din subconștient, al atitudinii și reacției proprii la ceea ce ți se întâmplă.

Bonus vei primi și cărticica „Afirmații magice”

În această carte tu vei găsi formulele magice pentru a-ti declanșa imaginația și voința fără de care tu ești un simplu somnambul prin viață.
Preia controlul asupra vieții tale și lasă să iasă la suprafață puterea ta de a iubi, de a ierta, de a-ți împlini idealurile, de a manifesta abundența materială, de a te bucura de viață.
În ce stiuații sunt de ajutor afirmațiile pozitive?

 • creșterea motivației
 • activarea iubirii de sine
 • sporirea încrederii în sine
 • conștientizarea potențialului interior

Comanda cartea acum

COMANDA PACHETUL53 lei + Transport

Ce spun ceilalți

Daniela STANA

Am simtit in aceasta carte, incercarea de a impaca sufletul cu ratiunea, de a face mai putin anevoioasa cautarea si impacarea cu sinele. “Timpul pentru un nou inceput” vine pentru fiecare, pentru ca viata, cu etapele ei ne provoaca sa prioritizam fie familia, fie succesul profesional, fie pe noi insine. Fiecare va gasi cel putin un pasaj, in care va spune: “Asa simt si eu! Parca as fi spus-o eu!”, pentru ca, autoarea marturiseste, ca această carte este rodul propriilor cautări de a intelege etapa in care se afla si de a face pace cu ea insasi! Nu e usor sa marturisesti momentele in care ai cazut la pamant, in care l-ai găsit pe Dumnezeu si ai primit o noua sansa! Dar tocmai pentru ca stii,  ca doar in lumina ai gasit drumul, vine fireasca motivatia de a incerca sa luminezi si drumul altora!

Daniela STANA Prof inv.
Romulus Marius SALAGEAN

Lecturand acest volum, observam ca ne urmareste acea “umbra a cuvintelor”, ca să-l parafrazam pe regretatul Octavian Paler. Cuvintele si gandurile recognoscibile aici, reusesc sa-si asigure acea remanenta in constiinaa lectorului, semn ca parcursul ideatic al autoarei nu a fost in zadar. Scriitura dnei Cristina Stefan are calitatea de a se pozitiona la nivelul unui act terapeutic. Avand in fundal si o experienta personala, cartea propune “un nou început” in ideea ca forta de inertie poate fi depasita, iar “demonul amiezii” trebuie învins. Intr-o lume bantuita de spectrul depresiei, de lipsa unor repere interioare, paginile acestea marturisesc lumina si speranta!

Romulus Marius SALAGEAN Prof. Drd.
Camelia ANDRONESCU

O carte pe care o data ce ai inceput sa o citesti nu o mai lasi din mana; o carte extrem de pozitiva cu gânduri curate si recomandari, care vin din experienta de viata a autoarei. Frapeaza de asemenea, sinceritatea Cristinei Stefan si modul de a expune povestea ei, ceea ce a adus-o aici, ea fiind în situatia în care, poate face comparatia, intre ceea ce a fost si ceea ce a devenit cu ajutorul tehnicilor de gandire pozitiva. O carte ce aduce o stare de bine si un plus de valoare tuturor celor interesati de dezvoltarea personala.

Camelia ANDRONESCU Ec.& Std Psh
Marina SAVU

Intr-o lume in care suferinta a devenit un laitmotiv in mass-media, cartea “Timpul pentru un nou inceput” iti trezeste constiinta si te indreapta spre propriul sine, inspirandu-te sa fii recunoscator pentru ce ai primit pana acum, pentru lucrurile frumoase din jurul tau.

Este o calătorie in care te redescoperi si vei intelege ca  autenticitatea inseamna libertate.

Libertatea de a fi tu insuti.

Marina SAVU Studenta Psihologie

Comanda cartea acum

COMANDA PACHETUL53 lei + Transport

 Toate drepturile rezervate @StefanCristina.ro