Fericirea, ca stare de spirit, contribuie la îmbunătățirea nivelului cognitiv, adică la sporirea inteligenței. Oamenii fericiți sunt cei care se hotărăsc să fie fericiți. Și tu poți fi fericit!

Învață să fii fericit! Când ești fericit, crezi în reușită. Când ești fericit, ai acea îndrăzneală de a muta munții din loc. 


Fii conștient de valoarea ta, de importanța ființei tale și alege să trăiești fericit și împăcat cu propria ta ființă. Nu ai nevoie de cineva sau de ceva din exterior care să îți activeze fericirea.

Tu ești fericirea!

Și fericirea este mereu cu tine.

DA, este posibil să fii fericit în fiecare zi!

Tu te-ai născut să fii fericit!

Tu meriți fericirea!

Fericirea este dreptul tău divin.

Fericirea este o stare mentală care nu ține de circumstanțe. Este un sentiment ce apare pe fondul serenității, atunci când preiei controlul gândirii.

Cheia fericirii este mintea ta.

COMANDĂ PACHETUL53 LEI + Transport

Ce vei descoperi în paginile acestei cărți?


Această carte te va ajuta să te autoeduci pentru a trăi o viață fericită. Vei învăța cum:

 • Să îți păstrezi încrederea că meriți să fii FERICIT.
 • Să îți trăiești viața pe frecvența FERICIRII.
 • Să te accepți necondiționat.
 • Să te eliberezi de fricile autosabotoare.
 • Să te eliberezi de sentimentul vinovăției.
 • Să îți schimbi percepția.
 • Înveți să te cunoști pentru a înțelege ce îți aduce fericirea.
 • Îți cultivi starea de FERICIRE.
 • Cum să cobori bariera în calea FERICIRII.
 • Care sunt pârghiile declanșatoare ale momentelor de fericire.
 • Cum să te eliberezi de dorința de a fi cel mai bun în orice situație.
 • Cum să accentuezi mai mult din ceea ce te face FERICIT.
 • Cum să devii conștient de universul mental în care te adâncești.
 • Cum să te bucuri de fiecare moment al vieții tale și să creezi o amintire frumoasă.
 • Cum să trăiești viața cu demnitate și cu simț al responsabilității pentru propria fericire.
 • Cum să creezi o viziune de viață FERICITĂ.

Vei înțelege că fericirea:

 • Este o alegere.
 • Este o stare de spirit.
 • Este însăși viața care curge prin noi.
 • Este satisfacția de a ști că ești pe drumul cel bun.
 • Se poate simți numai în momentul prezent.
 • Nu ține de recompense.
 • Îți îmbunătățește sănătatea fizică și mentală.
 • Înseamnă să savurezi micile plăceri ale zilei.

Citind cartea "Cum poți fi fericit" vei înțelege că:

Suntem construiți să fim fericiți. Nimeni și nimic din afara noastră nu trebuie să ne condiționeze fericirea. Calitățile și virtuțile fiecăruia dintre noi ne ajută să ne activăm starea de fericire și să fim conștienți de aceasta. Starea de fericire este o trăire simplă și își are rădăcinile adânc înfiripate în ființa noastră.

Suntem cu toții zămisliți din fericire. Și din preaplinul nostru de fericire, bucurie și iubire revărsăm și în jurul nostru.

Fericirea este natura ființei umane. ADN-ul uman este construit pe frecvența fericirii. Când abundă sentimentele de bucurie, iubire, empatie, blândețe, bunătate, atunci persoana în cauză funcționează predominant pe latura de pozitivitate și vibrație înaltă. Când abundă sentimentele de tristețe, ură, furie, apatie, invidie, în acest caz persoana are o vibrație joasă și multă negativitate. Este acea înveninare care duce la apariția bolii în corp.

Așadar, alege să funcționezi pe frecvența bucuriei, că aceasta este adevărata natură a ființei umane, și conduce la sănătate radiantă și la stare de bine. Când erai copil erai fericit tot timpul. La fel și în perioada adolescenței când râdeai în gașca ta și te amuzai din lucruri banale. Este natura ta de a fi fericit. Când îți reprimi fericirea și treci pe frecvențe joase, atunci îți renegi propria persoană, încetezi să mai exiști, devii o umbră.

Bonus vei primi și cărticica „Exerciții de fericire”!

Fericirea poate fi asigurată prin exerciţiul de autocontrol, cultivând obiceiurile de a trăi simplu, de a gândi profund, de a te bucura de tine și de viața ta.

Formează-ți o obișnuință de a practica cu intenție acele activități care îți aduc „micile bucurii”. Ele au un rol vindecător, sunt o sursă de sănătate pentru corpul tău. Îți stârnesc entuziasmul și bucuria vieții, stări care te vor ajuta să fii mai prezent/ă la viața ta cu toată forța și pasiunea, cu încredere și optimism, aducându-te mai aproape de împlinirea dorințelor tale și a menirii tale in viață.

A practica câteva exerciții sau tehnici simple de activare a stării de bine înseamnă o cură de sănătate și voie bună. Echivalează cu un refresh pe care creierul îl transmite în tot corpul prin acea avalanșă a chimiei fericirii: serotonină, dopamină, endorfine, oxitocină.

Testați-le, încercați-le și observați cât de bine vă simțiți. Integrați-le în rutina zilnică și observați cum vi se îmbunătățește viața.

Lasă fericirea să domine în viața ta!

 

 

Comandă cartea acum

COMANDĂ PACHETUL53 LEI + Transport

Ce spun ceilalți

Camelia Andronescu,

Întotdeauna am așteptat cu mult interes și cu nerăbdare cărțile Cristinei Ștefan. De ce spun asta? Pentru că îți dau o stare de bine. Le citesc, ba nu, le savurez întotdeauna în căteva ore și îmi pare rău că s-au terminat; parcă aș mai fi vrut. Le recomand cu multă încredere pentru nota de optimism pe care ți-o dau, pentru modul pozitiv de a gândi și a alege din viață cum să ne raportăm la ea, în ce direcție să privim, să învătăm ce să lăsăm deoparte și ce să luăm cu noi astfel încât să fim bine cu noi cu noi… 

„Cum poți fi fericit”, cartea recent lansată de Cristina Ștefan ne vorbește chiar despre așa ceva, ce putem face pentru a fi împăcăți cu noi, pentru a ne raporta la cei din jur cu înțelegere, pentru a avea armonie în relațiile noastre. Și așa cum ne-am învățat cu Cristina, altruistă, gândindu-se să ofere tot ce poate din tot ce știe ne-a  adus și o cărticică plină de afirmații pozitive care să ne ajute să ne schimbe gândurile negative cu unele mai realiste, mai optimiste, să ne ajute să fim mai rezilienți, mecanisme de coping frumos înfășurate sub forma unor afirmații pozitive. Dacă e ușor să facem asta? Hm, depinde ce vrem să obținem, dacă ne e bine cu noi așa, cu siguranță vom merge mai departe așa, dacă nu; atunci trebuie să ne aducem aminte că nimic nu se poate fără o schimbare și, da, orice început e greu… Dar nu-i așa că panorama din vârful muntelui este frumoasă? Nimeni nu se întreabă cât de greu sau ușor i-a fost celui care a ajuns în vârf de munte dar bucuria și mândria lui de a ajunge acolo răsplătește tot efortul depus. Da, asta vreau să spun că la final vom fi mândri de noi, mai veseli, mai  împăcăți cu noi înșine și mai …fericiți! 

Mulțumesc, Cristina Ștefan pentru rândurile minunate din cărțile tale! Inspirație și mult succes în continuare!

Camelia Andronescu, Psiholog clinician
Marina Savu,

O carte minunată ce te îndeamnă să meditezi la tot ceea ce contează în viață. Și ceea ce contează este să fii fericit, mai întâi, cu tine însuți. Să îți acorzi acele momente de relaxare și liniște în care să te conectezi cu sinele tău superior. Să îndrăznești să crezi că și tu meriți să fii fericit. Să îți acorzi pace și liniște acolo, în interiorul tău. Să ai un cuvânt de spus atunci când ți se încalcă limitele personale. Să acționezi cu încredere și să ai o stimă de sine înaltă. Să fii mai apreciativ față de propria persoană și să te placi mai mult. Este ca un ghid de practici și îndemnuri despre cum să găsești frumosul în inima, sufletul și gândurile tale. Să nu insiști prin a te obosi prea tare pentru a obține aprobarea și aprecierea oamenilor, care oricum te vor critica dacă vei fi altfel decât ei. 

Voi păstra această carte la îndemână pentru a o reciti și răsfoi atunci când mă voi simți copleșită de griji!

Marina Savu, Absolventă Facultatea de Psihologie
Daniela Stana,

În această carte, autoarea ne încurajeaza la a trăi o viață fericită și împlinită prin cultivarea virtuțiilor și propriilor valori ce ne ghidează, prin a da un sens vieții și a ne asuma responsabilittaea propriei noastre fericiri. Fiecare pagină a cărții abundă de sfaturi, încurajări și conștientizări. Am înțeles că fericirea este o stare mentală care se află în controlul nostru, este nevoie doar de conștientizare de sine pentru a o accesa, de a petrece timp cu noi înșine, ne a ne urma visurile și de a practica recunoștința, dialogul mental optimist și de a acționa pârghiile declanșatoare ale stării de fericire.

Daniela Stana, Prof. Înv.

Comandă cartea acum

COMANDĂ PACHETUL53 LEI + Transport

 Toate drepturile rezervate @StefanCristina.ro