Articole de sufletAi încredere că tu poți!

Ai încredere că tu poți!

Recunoaște-ți valoarea și fii încrezător în propriile abilități.

Nici ceilalți nu știu mai multe decât tine.

Nici ceilalți nu sunt mai deștepți, nici mai frumoși, nici mai perfecți decât ești tu.

Din punct de vedere biologic avem tot un creier, tot o capacitate de asimilare și învățare.

Ce face diferența între noi este curiozitatea, setea de cunoaștere, capacitatea de a ne concentra pe dezvoltarea propriilor obiective.

Nu-i admira pe ceilalți mai mult decât te admiri pe tine. Nu îi prețui pe ceilalți mai mult decât te prețuiești pe tine. Amintește-ți cât de special și important ești tu. Nimeni în lumea asta nu mai este ca tine. Ești unic. Ești valoros. Ești important. Ești minunat. Când îi pui pe ceilalți pe un piedestal în mintea ta, înseamnă că te devalorizezi pe tine. Când ceilalți au mai multă importanță decât propria persoană, atunci tu te vei simți mic și lipsit de importanță.

Gândește-te cât ești de minunat și important pentru familia ta, pentru prietenii tăi. Nimeni altcineva nu poate juca acest rol al vieții tale mai bine decât tine.

Așadar, pornește cu încredere că și tu poți!

La fel cum au putut și ceilalți!

Și când în mintea ta îți e clar că totul este cu putință, atunci treci la acțiune.

Odată ce ambiția este bine definită, iar dacă te concentrezi constant pe obiectivul pe care speri să-l atingi, în timp ce ai încrederea că ai puterea să ajungi acolo, vei face lucruri grozave.

Păstrează-ți credința fermă că în viitorul imediat vei fi capabil să faci lucruri mărețe pentru care nu vezi posibilitatea acum.

Menține-ți fermă atitudinea mentală și credința că, într-un fel sau altul, dorința ta de a deveni persoana pe care o imaginezi se va împlini.

Viziunea interioară va fi alimentată de credința ta în reușită și de aici până a se transforma în realitate va fi doar un pas.

Vizualizează-te cât ești de mândru, de fericit de reușita ta! Crede în triumful tău final.

Nu lăsa niciun moment garda jos. Nu rămâne descurajat sau dezamăgit gândindu-te că este imposibil și că nu vei reuși. Gândirea descurajatoare este perfidă și te trage în jos. Cu cât îți proiectezi un scenariu pesimist și descurajator, cu atât te vei îndrepta cu pași repezi în direcția eșecului și a dezamăgirii.

Proiectează-ți viața ideală. Și rămâi încrezător că așa va fi viața ta. Imaginează-ți cum te felicită prietenii, familia și cât de multă bucurie și admirație este în jurul tău. Stai câteva momente în acest tablou contemplativ al momentului reușitei tale. Apoi revino la realitatea prezentă și treci la acțiune.

Organizează-ți un plan și definește-ți etapele.

Fii clar și concis în stabilirea acțiunilor care vor duce la rezultatul dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact