Articole de sufletÎnconjoară-te de oameni frumoși și învingători!

Înconjoară-te de oameni frumoși și învingători!

Avem nevoie în viața noastră de oameni care să ne umple de bucurie, oameni motivați, care știu să inspire încredere în forțele proprii. Avem nevoie de recunoaștere și asta nu e nimic rău atâta timp cât cei cu care te însoțeșți împărtășesc sincer și cu drag din experiența lor, motivându-te și dându-ți puterea de a merge mai departe.

Nu trebuie să ne trăim viața pentru a impresiona pe alții, pentru că, dacă ne vom înconjura de oameni frumoși, aceia știu și ne vor aprecia la justa valoare. Uneori greșeșți, alteori te simți obosit asta nu te face mai puțin învingător .

Fiecare din noi e o lecție minunată de viață, niciun om cu care interacționăm nu e întâmplător în viață, precum fiecare situație își are rolul ei. Dar dacă alegem lângă noi oameni care să ne dea încredere că vom reuși atunci vom înțelege ce anume avem de învățat și nu ne vom grăbi să judecăm ci să ne modelăm devenind mai îngăduitori.

Oamenii “toxici” din jurul tău te trag în jos. Îți taie elanul și te copleșesc cu critică și negativismul lor. Funcționăm pe principiul vaselor comunicante al lui Pascal: ei se vor încărca cu energia bună de la ține și îți vor transmite ție, din starea lor de nervozitate, apatie, negativism, descurajare, teamă.

Dacă ţi se pare că faci totul bine şi nu înţelegi de ce nu îţi ies lucrurile aşa cum ţi-ai dori, uită-te bine în jurul tău. Este posibil să fii înconjurat de oameni trişți, critici, panicoşi, iar aceştia nu fac altceva decât să te copleşească cu problemele lor și să-ți descrie atâtea motive cum NU ar trebui să faci acel lucru pe care ţi l-ai propus. Înconjoară-te de oameni care să te inspire şi să te ajute să te ridici, să evoluezi.

Rămâi autentic şi oferă tot timpul cea mai bună versiune a ta. Se vor găși oameni care să o aprecieze. Oamenii cu adevărat importanți sunt cei cu inima deschisă, care ştiu să ofere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contact