Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.stefancristina.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.stefancristina.ro este administrat de S.C. CRIS VISION LIFE SRL cu sediul in PITESTI, STR ALUNULUI NR23, BL B22a, Sc B, Ap11,  inregistrata la Registrul Comertului Arges cu nr J3/2466/08.10.2019, CUI 41737671.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.stefancristina.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.stefancristina.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre adresa de destinatie, nume si prenume destinatar, numarul de telefon al persoanei de contact care va fi sunata de curier.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 COMANDA

Accesul la site stefancristina.ro este permis oricarui client care viziteaza siteul sau inregistreaza o comanda pe Site-ul www.stefancristina.ro cu ajutorul cosului de cumparaturi.  Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte prevederile documentului.

Plasarea unei comenzi nu este conditionata de crearea unui cont de client.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit, returnata, anulata etc).

Cris Vision Life nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant al Cris Vision Life sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail sau telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

PRODUSE/SERVICII

1.Cris Vision Life poate publica pe site informatii despre produsele din portofoliu propriu si/sau promotii, concursuri ori campanii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. 

In imaginile produselor si/sau serviciilor Cris Vision Life isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza, daca este posibil, si in imagine.

2.Clientul va analiza cu atentie prezentarea produsului si orice disclaimer afisat de Cris Vision Life pentru a asigura informarea corecta si completa a consumatorului.

3.Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON).

4.Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de client in formularul destinat. Cris Vision Life nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura, Clientul intelegand si acceptand faptul ca Cris Vision Life se raporteaza exclusiv la informatiile furnizate voluntar.

5.In cazul platilor online cu cardul, Cris Vision Life nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

6.In cazul putin probabil in care, Cris Vision Life nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe canalele agreate clientul, punandu-i acestuia la dispozitie eventualele optiuni disponibile.

7.Cris Vision Life poate modifica oricand preturi, oferte, cantitati conform criteriilor interne (stocuri de materii prime, disponibilitate stoc etc.) cu respectarea comenzilor/contractelor deja plasate. Cris Vision Life nu poate fi obligata sa pastreze un anume pret cu exceptia comenzilor plasate.

8.Produsele/serviciile distribuite pe www.stefancristina.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latente in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat.

ANULAREA COMENZII de catre CRIS VISION LIFE

În cazul în care, datele furnizate de Client, referitoare la adresa de livrare, numarul de telefon, au fost introduse greșit în baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In cazul in care, numarul de telefon este introdus gresit, ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare comanda clientului, intrucat nu poate fi contactat in prealabil de catre curier pentru a-i livra coletul.

MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZII DE CATRE CLIENT 

1.Clientul poate solicita modificarea sau anularea unei comenzi deja plasate, telefonic de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata si doar daca Cris Vision Life confirma faptul ca nu a fost expediat coletul. Clientul este rugat sa contacteze Cris Vision Life  intr-o astfel de ipoteza pana la ora 16 din ziua in care a fost plasata comanda, intelegand ca ulterior acestui moment intervine riscul ca Cris Vision Life sa fi expediat comanda.

2.Modificarile pot fi operate doar in masura in care comanda nu a fost expediata pana in momentul luarii la cunostinta de catre Cris Vision Life de solicitarile acestuia .

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe site va fi acelasi cu cel prezentat pe factura, la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costul de livrare.

Plata produsului/serviciilor comandate de pe www.stefancristina.ro se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

a) online cu cardul, in conditii de siguranta deplina, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD. Procesatorul de plati in acest caz este Netopia.

b) ramburs la primirea comenzii.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.stefancristina.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. Cris Vision Life S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.stefancristina.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de email ecrystefan78@gmail.com

Contact